Deelnemen aan onderzoek - In Kaart

In Kaart is het register voor mensen met neurodivergentie en/of beperkingen en hun naasten. In Kaart is er voor kinderen en volwassenen met (een vermoeden van) TOS, ADHD, autisme, dyslexie, verstandelijke beperkingen, visuele beperkingen en DCD in alle variaties en combinaties. Ook ouders die zich zorgen maken over de ontwikkeling van hun kind zijn welkom. Zonder diagnose of classificatie meedoen kan dus ook. 

Deelnemers vullen jaarlijks een vragenlijst in. In deze vragenlijst kunt u uw ervaringen met In Kaart delen. Deze gegevens worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en belangenbehartiging. Het delen van ervaringen levert meer kennis en begrip en draagt bij aan oplossingen en goede ondersteuning. 

Meedoen
U kunt online het aanmeldformulier invullen. Met het invullen van dit formulier verplicht u zich nergens toe, maar geeft u In Kaart toestemming om u via e-mail te benaderen om een vragenlijst in te vullen. U geeft ook aan begrepen te hebben wat deelname voor u inhoudt. U vult bij inschrijven een vragenlijst in en ontvangt daarna ongeveer 1 keer per jaar (meestal in het voorjaar) een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Per keer kunt u beslissen of u wilt deelnemen.

Meedoen betekent ook dat u meer leert over uzelf, uw kind of de persoon die u vertegenwoordigt. U krijgt een overzicht van wat er verandert en waar u, uw kind of de persoon die u vertegenwoordigt, staat ten opzichte van anderen. 
In Kaart houdt u op de hoogte van de wetenschappelijke resultaten.

Wie zijn in Kaart? 
In Kaart is een samenwerking tussen ervaringsdeskundigen en hun naasten, de Vrije Universiteit, Viveon-Academische Werkplaats’s Heeren Loo – VU, Rijksuniversiteit Groningen, Afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen, Universiteit van Amsterdam, het Nederlands Autisme Register (NAR), Landelijke Oudervereniging Balans, Stichting Dyslexie Nederland (SDN), Revalidatie Friesland, Roessingh Centrum voor Revalidatie en het Landelijk DCD netwerk.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.